Wednesday, 23 January 2013

WHITELIGHT TEETH WHITENING SYSTEM

 

WHITELIGHT TEETH WHITENING ini merupakan salah satu produk memutihkan gigi dengan menggunakan laser...tindakan laser yang menghakis kesan-kesan kuning yang melekat di gigi akan menjadikan gigi korang kembali putih berseri..cara guna adalah dengan menggunakan kedua-dua jenis ubat tersebut..sila lakukan sekurang-kurangnya sekali sehari..kesan gigi kembali putih sedikit demi sedikit boleh dilihat dalam tempoh seminggu..so, lepas ni tak ada la yang malu untuk mengukirkan senyuman..senyuman korang pasti akan lebih manis dan tampak yakin selepas ini..nak cuba?? boleh sms saya di 016-4436106  untuk order.. :) 
siapa yang tak nak gigi putih berseri kan?? tunggu apa lagi?kini dengan whitelight anda dapat keyakinan diri dengan senyuman manis..

cara penggunaan:

1. Picit mana-mana satu gel pada dental tray (atas dan bawah). campurkan kedua-dua gel untuk hasil maksimal

2. Tekapkan pada gigi (tak perlu gigit, biarkan begitu sahaja)

3. Letakan light transmitter dengan butang on/off di bahagian atas.

4. 'on' kan dan set masa 10-20 minit

5.  Buatlah apa-apa kerja dahulu TETAPI jangan baring untuk mengelakan cecair masuk ke kerongkong

6.  Setelah habis masa, basuh dental tray sahaja bersih-bersih untuk guna esok pula. Gunakan sehabis sikat gigi (1x sehari)


ini hasil sebelum dan selepas penggunaan WHITELIGHT TEETH WHITENING SYSTEM...manisnya senyuman dengan gigi putih berseri.. :)
-ditanggung HALAL
- terbukti secara klinikal

* hanya sebahagian orang akan mengalami kesan sampingan (gigi menjadi ngilu)..kesan sampingan hanya sementara iaitu selama 2-3 hari dan ia adalah NORMAL..

* ibu mengandung atau menyusukan anak TIDAK digalakan menggunakan produk ini


No comments:

Post a Comment