Friday, 22 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


hye hye hye...sy di tag oleh kawan baru sy +Aina Mansor  untuk giveaway mak dara uolllsss!! so, sy pun bertanya kat diri sendiri "eh nak join x, nak join x? macam bez je..kot2 lucky ke sy ni.." hehe,,,then, sy ambik keputusan nak join giveaway ni..hope lucky la sy ni..korang doakan sy ni lucky k..okay, seperti yang diminta oleh syarat2 giveaway ni, sy pun ikutla step2 nya..




jomla join sekali ! nak join korang klik gambar ni okay :)




sekarang ni sy nak tag 3 orang rakan plak..ermmm sape ye?? puas fikir ni..n mereka yang bertuah tu adalah...

1. +Aina Mansor  (i tag u balik ea..hehe)
2. +Gardees chantique  (nak AURAWHITE cari si cantik ni ye )
3.  +tirana aduka  (kawe baghu nih..say hye..hehe.. )

35 comments:

  1. Replies
    1. gud luck juga! hope same2 lucky..hehe.. :)

      Delete
  2. Salam singgah..diana pun join GA yg sama...Good Luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..hye diana..wah bez2..good luck kat awak juga..hope sama2 bertuah..hhehe.. :)

      Delete
  3. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mak dara sebab bagi peluang pada kami semua..hope tuah sy tu nampak cam tuah ayamla..xsabar nak tunggu..hehe.. :)

      Delete
  4. dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye cik fie..thanks..follow balik.. good luck :)

      Delete
  5. salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal farah...follow farah balik..good luck dear :)

      Delete
  6. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama

    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. gud luck...singgah & follow dr segmen y sama
    http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  9. salam..

    Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..thanks..all the best juga..sy follow awak :)

      Delete
  10. Jalan-jalan sini :)
    Dari segmen Mak Dara jugak.

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks dear..gud luck okay..follow awak :)

      Delete
  11. Datang dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  12. #42

    BW n follow dr GA yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    Salam Ukhuwah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhwah..good luck awak..follow balik :)

      Delete
  13. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye AJ..good luck juga..sy follow awak balik.. :)

      Delete
  14. ponnn...ponnnn...ponnnnn

    Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. huii terkejut dipon oshin..good luck ye...sy datang follow awak :)

      Delete
  15. hai..singgah dari segment yang sama..good luck yer..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye..good luck juga..sy datng follow awak :)

      Delete
  16. dari segmen yg sma , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  17. http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html sy blogwalking sini

    ReplyDelete
  18. Salam kenal.. aida datang dari GA yang sama, follow sini #48 :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete